Tarih: 08.08.2024 08:50

YirmiBir TV tescil edildi

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır ve Bölgenin Yeni Nesil Dijital Medyası "YİRMİBİRTV" T.C Patent Enstitüsü'nden Marka Tescil Belgesi Aldı

Diyarbakır'da  “yirmibirtv.com” tescil aşamalarının tüm süreçlerini başarı ile geçerek marka tescil belgesi aldı.

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanan tescil belgesi ile Hamdullah Kartal'a ait olan Diyarbakır ve Bölgenin en çok takip edilen siteleri arasında yer alan "yirmibirtv"  markası Türkiye'de korunmaya alındı.

“YirmiBir Tv” Artık Güvende..

Diyarbakır  ve Bölgede faaliyetlerini yıllardır sürdüren Diyarbakır ve Bölgenin Dijital Medyası yirmibirtv Patent Kurumu tarafından yerine getirilmesi gereken tüm şartları yerine getirerek marka olmuştur.

Yirmibirtv kurucusu Hamdullah Kartal tarafından hazırlanan "Yirmibirtv" ibareli marka başvurusu işlemlerinin ardından Türk Patent Enstitüsü Başkanlığınca onaylanan "yirmibirtv" markası Diyarbakır'da Dijital platform olarak tescil edilmiş ilk Dijital TV  kanalları arasında yerini almıştır.

Yaklaşık 3  yıl önce sokak röportajları ile başlayan www.yirmibirtv.com daha sonra dijital  haber kanalına geçiş yapan site şimdi de marka tescil belgesi almanın mutluluğunu okuyucuları ile paylaşıyor. Yurtaş haberciliği ile çalışmalarına emin adımlarla ilerleyen ve Diyarbakır ve Bölgenin Yeni Nesil Dijital Medyası "YirmiBir Tv" kanalı markalar tescil daire başkanlığınca tescil edildi.

Haber merkezimizin tescil belgesini yayımlaması ‘isim benzerliği teşkil eden’ yayınlar içinde duyuru niteliği taşımakta ve bu süreç içerisinde geçmişe dönük yaptırımlarda uygulanacaktır.

YİRMİBİR Tv, Diyarbakır ve Bölgede Yurttaş habercilikte ivme kazanmayı sürdürüyor

Diyarbakır ve Bölgenin Yeni Nesil Dijital Medyası YirmiBir Tv kurucusu Hamdullah Kartal "Yurttaş haberciliğini bundan böyle kurumsal kimlik ile yapmaya devam edeceğiz" dedi

Kartal, Diyarbakır’da bir marka değeri olan www.yirmibirtv.com olarak bugüne kadar elde edilen başarıların güvence altına alınmasından mutlu olduğunu ifade etti.

Marka tescil belgesi nedir?

Bir isim ya da işaretin tescil aşamasının ardından, markanın, yetkili organlar tarafından müracaat sahibi adına kayıt altına alındığını ve marka üzerinde yer alan hakları ispatlayan tapu.

Yirmibirtv'yi Takip Sosyal Medya Platformları Üzerinden Bizlere Ulaşabilirsiniz 

Twitter 
https://twitter.com/yirmibirtvcom
Instagram 
https://instagram.com/yirmibirtv
Facebook 
https://www.facebook.com/yirmibirtv
YouTube
https://youtube.com/@yirmibirtvcom
TikTok
https://www.tiktok.com/@yirmibirtv
Threads 
threads.net/yirmibirtv 
Web Mail : info@yirmibirtv.com

WhatsApp ihbar Hattı : 05510176499

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —