Yeşil Sol Partisi Diyarbakır Bürosundan yalanlama !

Yeşil Sol Partisi Diyarbakır Bürosundan yalanlama !

Diyarbakır'da Yeşil Sol Partisi seçim bürosuna yapılan silahlı saldırı Yeşil Sol Partisi Diyarbakır Bürosu tarafından yalanlandı.

Akşam saatlerinde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik semtinde bulunan Kadın Seçim Bürosuna kurşun isabet etmesi olayı sosyal medyada "silahlı saldırı" şeklinde haberlerin dolaşması üzerine Yeşil Sol Partisi Diyarbakır Bürosunda yazılı açıklama yapıldı.Yapilan açıklamada ; konuya ilişkin sosyal medya hesap ve haber sitelerinde yapılan haberlerin doğru olmadığı belirtilerek büroya yakın bir mevkide adli vaka  yaşandığı ifade edildi.

Yeşil Sol Partisi Diyarbakır Bürosundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ;

Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesinde bulunan kadın seçim büromuza saldırı yapıldığına dair bazı haber sitelerinde ve sosyal medya sayfalarında haberler paylaşılmakta.Konuya ilişkin yöneticilerimiz ve milletvekili adaylarımız seçim bürosu önünde incelmelerde bulunduktan sonra basın açıklaması gerçekleştirmiştir. Seçim büromuza herhangi bir saldırı yapılmamıştır. Seçim büromuza yakın bir noktada adli bir olay yaşanmıştır.Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz" .



DİYARBAKIR 25.04.2023 00:34:00 0