Yenişehir'in sporcuları çeyrek finalde

Yenişehir

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Akademisi sporcuları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte düzenlediği 2023-2024 Minik Yıldızlar Ortaokullar Arası Masa Tenisi İl Turnuvası’nda ilk dörde girdi

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Köşkler Spor Kompleksi’nde düzenlenen 2023-2024 Minik Yıldızlar Ortaokullar Arası Masa Tenisi İl Turnuvası’na katılan 14 Okul arasından ilk dörde giren Yenişehir Belediyesi Spor Akademisi sporcuları Davut Kara ve İshak Alsandık final için yarışacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediyesi Spor Koordinatörü İbrahim Ertaş, ‘’Yaz ve Kış Spor Okullarımızda yetişen sporcularımız ile birlikte Minik Yıldızlar Ortaokullar Arası Masa Tenisi İl Turnuvası seçmelerinde çeyrek finale kaldık. Çeyrek finale kalan sporcularımız Davut Kara ve İshak Alsandık final için yarışacak. Ayrıca sporcularımız 3.’lük kupa ve madalyasını almayı garantilediler. Azimleri ve disiplinli çalışmaları ile başarı elde eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bize ve sporculara olan desteklerinden ötürü de Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekilimiz Murat Beşikci’ye de saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum’’ ifadelerinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: Yenişehir' sporcuları çeyrek finalde
DİYARBAKIR 18.01.2023 15:13:00 0
Mardin'de beton mikseri altında kalan işçi yaşamını yitirdi Artuklu'da şehir hastanesi inşaatında çalışan bir işçi, beton mikserinin altında kalarak yaşamını yitirdi.
Diyarbakır'da Belediyenin mühürlediği yere zorla girdiler: Hayati risk taşıyor Diyarbakır'da Belediyenin mühürlediği, hayati risk taşıyan yere zorla girdiler.
DEM Parti'nin Kürtçe tabela önerisine AKP ve YRP'den ret Urfa'da DEM Partili meclis üyeleri, 'dillerin yaşatılması için' Karaköprü Belediyesi'ne Türkçe ile birlikte Kürtçe ve Arapça yazılı tabelaları asılması önerisi, AKP ve YRP tarafından reddedildi.
İki kabinede istifa ve atama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca görevden alındı.
Mültecilere dönük saldırılar gece boyunca devam etti Kayseri'de mültecilere dönük başlayan saldırılar, dün gece saatlerinde birçok kente sıçradı.
Emekliler açlığa yoksulluğa ve sefalete mahkum edilmiştir Açlık sınırının 19 bin liraya, yoksulluk sınırının 62 bin liraya ulaştığı ülkemizde, asgari ücretin bile altındaki 10 bin liralık emekli maaşıyla milyonlarca emekli bir kez daha açlığa, yoksulluğa ve sefalete mahkum edilmiştir
Diyarbakır'da şehir içi Yolcu Minibüsü Yayalara Çarptı : 1 ölü, 1 yaralı ! Diyarbakır'da şehiriçi yolcu minibüsü 2 kişiye çarptı.Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.
EMEKLİLER YILINDA, EMEKLİLER HAFTASINDA EMEKLİLER Emekli Aylıklarının Alım Gücü Her Geçen Gün Azalıyor…