Tarih: 05.12.2022 20:22

Vatanseverler Partisi Yenişehir İlçe kongresini gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Vatanseverler Partisi 4 Aralık Pazar Günü Diyarbakır'da Yenişehir ilçesi 1. Olağan kongresini yaptı.

Diyarbakır Merkez ilçesi Yenişehir ilçe başkanlığı parti binası toplantı salonunda düzenlenen kongreye Vatanseverler Partisi İl başkanı Musa Bayazıt ve çok sayıda partili katıldı.

Yapılan kongre sonucu Yenişehir ilçe başkanlığına Yaşar Nilüfer seçilirken Divan Başkanı Muşteşem Erdem, Divan Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Divan Kâtip üyesi Yunus Reşit Ağaoğlu oldu.

Vatanseverler Partisi Yenişehir İlçe başkanı seçilen Yaşar Nilüfer, Genel Başkan Yilmaz Gülümser ve İl Başkanı Musa Bayazıt' teşekür ederek "Bu görevi hakkı ve layıkıyla yerine getireceğim" dedi.

"Vatan Severler Partisi değerli dava arkadaşlarım bizi bu kutlu günümüzde yalnız bırakmayan çok kıymetli hemşehrilerim; partimizin Yenişehir ilçe kongremize hoş geldiniz; sefalar getirdiniz. Partimizde sizlerle birlikte yürümekten onur ve gurur duyuyorum.Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin yerini ve çizgisini bozmadan Yenişehir ilçemizin kurucu başkanlığının sorumluluğunu almak ve taşımak benim için büyük gurur kaynağıdır.Bu sorumluluğu bana layık gören başta değerli Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser ve il Başkanımız Musa Bayazıt'a teşekkürlerimi sunuyor bu görevi hakkı ve layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum" ifadelerine yer verdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —