Tarih: 01.07.2022 01:33

Vatan Severler Partisi Diyarbakır'da 4 ilçe başkanını seçti

Facebook Twitter Linked-in

Vatan Severler Partisi Diyarbakır'da teşkilatlanıyor.Yaklaşık 2 ay önce Musa Bayazıt'ı Diyarbakır İl Başkanı olarak görevlendirilmişti.

Musa Beyazit başkanlığında faaliyetlerine başlayan Vatan Severler Partisi Diyarbakır'a hızlı bir giriş yaptı.

 

İl başkanını seçtikten kısa bir süre sonra ilçe başkanlarını da seçmeye başladı.Çalışmalarına ara vermeden devam eden Vatan Severler partisi Bağlar, Yenişehir, Kayapınar ve Ergani ilçe başkanlarını seçti .

 

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yilmaz Gülümser 'Bağlar ilçe Başkanlığına Mahsum Özoy, Yenişehir ilçe Başkanlığına Yaşar Nilüfer, Kayapınar Başkanlığına Mehmet Bayazit ve Ergani Başkanlığına da Ali Yoldaş'ın' getirildiğini açıkladı. Vatan Severler Partisi Genel Başkan Yılmaz Gülümser yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi : 'Değerli Halkımız sevinçimizi mutluğumuzu sizlere paylaşmak istiyorum.Vatan Severler partisi Diyarbakır ; Bağlar, Kayapınar, Yenişehir ve Ergani ilçeleri Başkanlarımız sırasıyla ; Mahsum Ozay, Mehmet Bayazit, Yaşar Nilüfer ve Ali Yoldaş İl Valiliğimiz'den onay aldığını gururla öğrenmiş bulunmaktayız.Ülkemizin güzel şehri kıymetli Diyarbakırlı kardeşlerimizi bizlere gönül gönül verdikleri için tebrikler ediyorum, başarılarının artarak devamını diliyoruz' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —