Tarih: 02.09.2023 14:02

Türkiye, voleybolda Diyarbakır, Malatya ve Elazığlı yöneticilerin önderliğinde tarihi başarılara imza atıyor

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), bu üç şehrin yöneticilerinin önderliğinde tarih yazmaya devam ediyor. Eşsiz kadın voleybol takımı dünya şampiyonluğunu elde etti ve Avrupa Şampiyonası'nda finale çıktı, bu da spor camiamızı heyecanlandırdı.


Malatya'nın evladı olan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, eski bir voleybolcu ve uzun yıllardır voleybolun her kademesinde hizmet veren bir isimdir. Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu'nda da yöneticilik deneyimi bulunmaktadır.

Diyarbakırlı eski voleybolcu Ahmet Göksu, Diyarbakırspor'da uzun yıllar yöneticilik yapmış ve Süper Lig'de kulüp başkanlığı görevini üstlenmiştir. Voleybol Federasyonu Asbaşkanı olarak da görev yapmaktadır.

Diyarbakırlı Mustafa Alpaslan, Voleybol Federasyonu yönetiminde Basından Sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Diyarbakırspor'da da çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunmuş olan sporsever bir iş insanıdır.

Elazığlı Yaşar Sezikli, Voleybol Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Futbolculuk kariyerinden sonra voleybola hizmet etmeye devam eden Sezikli, Elazığlı bir kökene sahiptir.

Bu yöneticilerin liderliğinde Türk voleybolu büyük bir ivme kazanmış ve başarılar elde etmiştir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —