Temmuz'da asgari ücrete ara zam olacak mı ?

Temmuz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AKP grup toplantısı öncesi sorulan bir soruya verdiği yanıtta, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını söyledi. 

AKP grup toplantısı öncesi emekliler ile asgari ücretlilere ara zam yapılıp yapılmayacağına dair sorulan bir soruya "En düşük emekli aylığı 10 bin lira. Zaten Temmuz ayında enflasyondan ya da sözleşmeden kaynaklanan farklar emekli aylıklarına yansıtılacak. Bunun dışında asgari ücrete ara zam düşünmüyoruz" cevabını verdi. 

 



Anahtar Kelimeler: Temmuz' asgari ücrete olacak ?
GÜNDEM 17.04.2024 17:17:00 0
GÜCÜNÜ FARK EDEMEYENLER Bir tek saç telini koparmak çok kolaydır .Ancak örülmüş bir tutam saçı koparmak çok güçtür
Erdoğan’dan af kararı: Resmi Gazetede yayımlandı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, 28 Şubat davası sanıklarının kalan cezaları af edildi.
Kobani davasında karar açıklanıyor Kobani davasının duruşması bugün Ankara’da Sincan Cezaevi Kampüsü'nde görüldü. Mahkeme heyeti son savunmaları dinledikten sonra kararlarını açıklamaya başladı.
DEM Parti’den Kobani kararına ilk tepki: Kumpaslarınızı çökerteceğiz DEM Parti’nin Kobani Davası’nda açıklanan karara ilk tepkisi, “Kumpaslarınızı çökerteceğiz, bizler kazanacağız, halklar kazanacak” şeklinde oldu.
EMEKLİLER NEDEN SENDİKALAŞMALIDIR ? Emekliler, toplumun işsizler ve mülksüzlerden sonraki en yoksul kesimini oluşturmaktadırlar.
Diyarbakır'da bu masa halkın sorunlarını çözüyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yurttaşların sorunlarını çözmek için hizmet veren Diyar Masa, son bir ayda 1130 yurttaşın talebini uygun birimlere yönlendirerek çözüme kavuşmasını sağladı.
Kürtçeye 10 kontenjana tepki : Kürtçe eğitim dili olmalı Kürtçe için sadece 10 öğretmen kontenjan ayrılmasına tepki gösteren Destar editörü Jîn Aryen, “Bin öğretmen de atansa bu sorun devam eder. Kürtçe eğitim dili olmalı” dedi.
AK Parti Diyarbakır eski il başkanı : Selahattin Demirtaş’ın tahliyesi önemli bir fırsat olur AK Parti Diyarbakır Eski İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın, sosyal medya hesabından, bugün görülecek Kobani davası ile ilgili konuştu