Tarih: 20.06.2022 10:12

Hükümet Bey sinema filmi çekimlerine başladı

Facebook Twitter Linked-in

Devrim Aktürk  - Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde 150 kişilik teknik ekip ve 40 derecelik hava sıcaklığında çekimleri başlanan “Hükümet Bey” isimli sinema filminin Kasım ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Yönetmenliğini ve senaryosunu Fatih Yıldırım’ın yaptığı, başrollerinin ise Arzu Yanardağ ve Erkan Bektaş tarafından paylaşıldığı “Hükümet Bey” isimli sinema filmi, Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi Çekem Köyü’nde 150 kişilik teknik ekip ve 40 derecelik hava sıcaklığında çekimleri başladı. Özellikle ünlü dünyasının bilinen sanatçılarından oluşan geniş oyuncu kadrosuyla beraber, Şanlıurfa’da set çalışmalarına başlanan filmin oyuncu kadrosu ise şöyle; İzzet Civril, Ayhan Taş, Metin Keçeci, Selehattin Taşdöğen, Ferdi Akarnur, Yavuz Çetin, Nilgün Atılgan, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Hande Gürak, Zekeriya Karakaş, Oğuz Yağcı, Cem Sultan Karabulut, Cüneyt Özen, Zeynep Urhan, Elif Nil Elden, Tuğçe Kartal ve Yeşim Pınar.

FİLM, 20 YIL ÖNCE YAŞANMIŞ BİR HİKAYEYİ ELE ALIYOR

Çekimlerinin, Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde devam eden Hükümet Bey isimli sinema filminin konusu ise, 20 yıl önce yaşanmış gerçek bir hikayeyi baz alıyor. Senaryosu ise şu şekilde; Kısıtlı bir bütçeyle korku filmi çekmek isteyen Fadile’nin (Arzu Yanardağ), bölgenin ileri gelen aşiretlerinden birinin ağası olan Hükümet Bey’in (Erkan Bektaş) hayranlıktan aşka dönüşen hikayesini konu alıyor.

 

Hükümet Bey sinema filminin Kasım ayında vizyona girmesi planlandığı söylendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —