Görenler hayret ediyor : Diyarbakır'da yarım yamalak yol ve yol ortasında ki elektrik direkleri !

Görenler hayret ediyor : Diyarbakır

Diyarbakır'da seçim öncesi yapımına başlanan cadde de, yolun ortasına dikilen elektrik direkleri görenleri hayrete düşürürken yarım yamalak bırakılan yol çalışması vatandaşları mağdur ediyor.

Diyarbakır'da seçim öncesi yapımına başlanan cadde de, yolun ortasına dikilen elektrik direkleri görenler hayrete düşürürken yarım yamalak bırakılan yol çalışması vatandaşları hem mağdur ediyor hemde sürücüler için ciddi bir tehlike oluşturuyor.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Gürdoğan Mahallesi Seyrantepe TOKİ civarında bulunan 495. Sokakta Yenişehir Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları görenleri şaşırtırken duyanları inandıramadı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı olan o cadde de gariplikler bitmezken yolun ortasında kalan elektrik direkleri ise enteresan bir görüntü oluşturuyor.

495. Sokakta yapılan yol çalışmalarını an be an takip eden semt sakinleri, yaşanan mağduriyeti video çekerek dile getirdi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden önce ihale edilen 495. Sokak  yolu ve TOKİ'ye bağlantı yolları yol yapım çalışması yüklenici firma tarafından yarım yamalak yapılıp bırakıldı.

Yenişehir İlçesi Gürdoğan Mahallesi'nde bulunan Sokakta  seçim öncesi elal acele yapılan yolun  birçok yapının bulunduğu Seyrantepe TOKİ'ye olan giriş ve çıkış bağlantılarının yapılmadığı belirtildi.

Araç sürücülerinin slalom yaparak ilerlediği 485. Sokakta bulunan yolun kış mevsiminde (Mart Ayı ) yapıldığı için yolda kısmı çökmelerin şimdiden oluştuğu,  yollarda elektrik direklerinin kaldırılmadan asfalt çalışmalarına devam edildiği ortaya çıktı.

Seyrantepe TOKİ konutlarında yaşayan semt sakinlerinin yaşanan bu mağduriyette belediye yetkililerine durumu bildirmesine rağmen bu mağduriyetin giderilmediğini söyledi.

TEDAŞ ELEKTRİK DİREKLERİNİ KALDIRMADI

Semt sakinlerinin belediye yetkilileri ile görüşme yaparak yolun ortasında elektrik direklerinin unutulduğunu, bağlantı yollarının yapılmadığını söyledi.Belediye yetkililerinin  "DEDAŞ elektrik direklerini kaldırmadı" cevabını alan vatandaşlar mağdur ediliyor.Yenişehir Belediyesi yetkililerin topu attığı DEDAŞ cephesi ise durumla ilgili her hangi bir açıklama yapmadı.



DİYARBAKIR 22.04.2024 08:05:00 0
GÜCÜNÜ FARK EDEMEYENLER Bir tek saç telini koparmak çok kolaydır .Ancak örülmüş bir tutam saçı koparmak çok güçtür
Erdoğan’dan af kararı: Resmi Gazetede yayımlandı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, 28 Şubat davası sanıklarının kalan cezaları af edildi.
Kobani davasında karar açıklanıyor Kobani davasının duruşması bugün Ankara’da Sincan Cezaevi Kampüsü'nde görüldü. Mahkeme heyeti son savunmaları dinledikten sonra kararlarını açıklamaya başladı.
DEM Parti’den Kobani kararına ilk tepki: Kumpaslarınızı çökerteceğiz DEM Parti’nin Kobani Davası’nda açıklanan karara ilk tepkisi, “Kumpaslarınızı çökerteceğiz, bizler kazanacağız, halklar kazanacak” şeklinde oldu.
EMEKLİLER NEDEN SENDİKALAŞMALIDIR ? Emekliler, toplumun işsizler ve mülksüzlerden sonraki en yoksul kesimini oluşturmaktadırlar.
Diyarbakır'da bu masa halkın sorunlarını çözüyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yurttaşların sorunlarını çözmek için hizmet veren Diyar Masa, son bir ayda 1130 yurttaşın talebini uygun birimlere yönlendirerek çözüme kavuşmasını sağladı.
Kürtçeye 10 kontenjana tepki : Kürtçe eğitim dili olmalı Kürtçe için sadece 10 öğretmen kontenjan ayrılmasına tepki gösteren Destar editörü Jîn Aryen, “Bin öğretmen de atansa bu sorun devam eder. Kürtçe eğitim dili olmalı” dedi.
AK Parti Diyarbakır eski il başkanı : Selahattin Demirtaş’ın tahliyesi önemli bir fırsat olur AK Parti Diyarbakır Eski İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın, sosyal medya hesabından, bugün görülecek Kobani davası ile ilgili konuştu