Ercan Çapar Diyarbakırspor'da !

Ercan Çapar Diyarbakırspor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Diyarbakırspor Ercan Çapar'ı kadrosuna kattı.

Kentin güzide takımlaından Diyarbakırspor,  Amedspor'da ter döken tecrübeli futbolcu Ercan Çapar ile anlaşmaya vardı.Böylelikle Ercan Çapar daha önce oynadığı Diyarbakırspor'a 16 yılın ardından tekrar dönmüş oldu.

Diyarbakırspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ; 
Kulübümüz, dış transfer çalışmalan kapsamında Amedspor’dan Ercan Çapar ile anlaşma sağladı.
Kulüp Başkan Vekilimiz Ensari Aydın ve Kulüp Başkan Danışmanı Genel Direktörümüz Yılmaz Börükoçin'in tecrübeli futbolcuyla yaptığı gorüsme sonucu anlaşmaya varıldı.
Yeni sezonda Yeşil - Kırmızılı şanlı formamızı terletecek olan Ercan Çapar’a başarılar, anlaşmanın kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasinı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Ercan Çapar Kimdir ?

Ercan Çapar 1 Ocak 1990 tarihinde Mardin şehrinde doğmuştur. 1,70 m boyundadır. Çapar Orta saha - On Numara mevkiinde oynamaktadır. Çapar, hem sağ ayağını hem de sol ayağını kullanabilmektedir.



Anahtar Kelimeler: Ercan Çapar Diyarbakırspor' !
AMEDSPOR 26.08.2023 09:30:00 0
Diyarbakır Batman yolunda kaza fecci kaza.. Çok sayıda yaralı var ! Diyarbakır Batman seferi yapan minibüs ile pikap çarpıştı, 1 çocuk olmak üzere 14 kişi yaralandı.
Van Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Rastak konserine valilik engeli Van Büyükşehir Belediyesi, Rastak Grubunun katılımıyla gerçekleştirilecekleri konsere Van Valiliği tarafından izin verilmediğini duyurdu.
Diyarbakır'da vatandaşın doktor çilesi ! Diyarbakır'ın, Sur ilçesine Bağlı Bağıvar Aile Sağlık Merkezinde dört doktorun olmasına rağmen, sadece bir doktor bulunuyor.
Emniyet Müdürlüğü, DİSKİ’nin hizmet binasını boşalttırdı Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü, DİSKİ’nin hizmet verdiği binayı kendilerine ait olduğu gerekçesiyle boşalttırdı.
UEFA Bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı UEFA, Avusturya maçında gol attıktan sonra Bozkurt işareti yapan Türk futbolcu Merih Demiral ile ilgili soruşturma başlattı.
Diyarbakır'da birçok ilçede işçi alınacak Diyarbakır valiliği bugün Toplum Yararına Programı (TYP) Kapsamında 21 personel alınacağını açıkladı. İşte Başvuru şartları ve tüm detaylar...
Mardin'de beton mikseri altında kalan işçi yaşamını yitirdi Artuklu'da şehir hastanesi inşaatında çalışan bir işçi, beton mikserinin altında kalarak yaşamını yitirdi.
Diyarbakır'da Belediyenin mühürlediği yere zorla girdiler: Hayati risk taşıyor Diyarbakır'da Belediyenin mühürlediği, hayati risk taşıyan yere zorla girdiler.