Elazığ Sivrice’de Deprem..Diyarbakır'da da hissedildi

Elazığ Sivrice’de Deprem..Diyarbakır

Dün geç saatlerde Elazığ'da deprem meydana geldi.Çevre illerden Diyarbakır'da da hissedildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 00.05’te merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden Diyarbakır'da da hissedildi.

Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı (AFAD) Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre; Sivrice ilçemizde 15/10/2024 tarihinde saat 00.05'te 4,4 MW büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Meydana gelen deprem sonrasında saat 00.16 itibarıyla ilimizdeki AFAD, 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir” denildi.



GÜNDEM 15.10.2024 07:10:00 0
Narin soruşturmasında 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet istemi Narin Güran cinayetine ilişkin tamamlanan iddianamede, amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi.
Cigerxwîn 40'ıncı yıl dönümünde anıldı Cigerxwîn, ölümünün 40'ıncı yıl dönümünde belediye ve Kürt dil kurumlarının düzenlediği etkinlikle anıldı.
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Son dakika… Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü iddia edildi
Diyarbakır'da arazi kavgası : Ölü ve yaralılar var ! Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Veysel C. (41) hayatını kaybetti, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
Muş'ta sokak ortasında şiddet, tehdit ve hakaret ! Muş'ta polislerin kimlik kontrolü sonrası alıkonulan 3 genç, saatlerce şiddet, tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını belirterek, barodan hukuki yardım talebinde bulundu.
Türkiye’nin en güvenilmez' kurumları: Siyasi partiler ve Diyanet Toplum Çalışmaları Enstitüsü’nün “Toplumsal eğilimler” saha araştırmasında, Diyanet ve siyasi partiler “Türkiye’de en güvenilmez iki kurum” olarak yer aldı.
Fadıl Şenyaşar cezaevinden çıktı Babası ve iki ağabeyinin katledildiği katliamdan 3 gün sonra tutuklanan Fadıl Şenyaşar, 6 yıl 4 ay sonra tahliye edildi.
Şenyaşar Ailesi Direnişi Kazandı : Sanıklara Tahliye Kararı Şenyaşar ailesine dönük saldırı davasında tüm sanıklar hakkında tahliye kararı verildi.