Tarih: 04.03.2024 20:22

Diyarbakır'ın Manken Adayı Simurg Sarsılmaz Bu Kez Estetiksiz Haliyle Gündemde

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Kaynartepe mahalle muhtarlığına aday olan ve daha sonra aldığı tehditler nedeniyle adaylıktan çekilen Simurg Sarsılmaz, estetiksiz haliyle yeniden dikkat çekti

Model Simurg Sarsılmaz, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Kaynartepe Mahalle Muhtarlığı'na aday olduğunu duyurmuştu ancak tehditler nedeniyle adaylıktan çekilmişti. Son dönemde güzelliği ve paylaştığı pozlarla da ilgi çeken Sarsılmaz, takipçileriyle geçmişine dönük samimi bir paylaşımda bulundu.

Sarı saçları ve abartılı makyajından uzak, doğal haliyle 17 yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak yıllar içindeki değişimine vurgu yaptı

Güçlü duruşuyla dikkat çeken Simurg Sarsılmaz, sadece dış görünüşüyle değil, duruşuyla da ön planda olan bir isim gibi gözüküyor.

TEHDİTLERDEN SONRA ADAYLIKTAN ÇEKİLMİŞTİ

Diyarbakır'ın Tekstilkent bölgesinde faaliyet gösteren yerel firmaların tanıtım yüzü olarak bilinen model Simurg Sarsılmaz, önceki gün yaptığı açıklamayla Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahalle Muhtarlığı'na aday olduğunu duyurmuştu.

Ancak bu adımı kamuoyunda geniş yankı uyandırdıktan sonra Sarsılmaz, yoğun tehditlere maruz kaldığını belirterek adaylıktan çekildiğini açıkladı. Sosyal medya üzerinden aldığı ölüm tehditlerine dikkat çeken Sarsılmaz, bu nedenle adaylıktan vazgeçtiğini ifade etti.

Simurg Sarsılmaz Kimdir ? 

Simurg Sarsılmaz, Kaynartepe mahallesinde yaşayan kadınların yaşadığı zorluklardan kurtulması ve çektikleri çilenin sona ermesi için muhtarlığa aday olduğunu belirtiyor. Sarsılmaz, "Mahallemizde kadınların birçok sorunu var. Bu sorunların çözümü için muhtar olmak istiyorum. Kadınların sesi olmak ve onları temsil etmek istiyorum." demişti.

Daha sonra sosyal medya hesabından tehdt edildiğini paylaşmış , adaylıktan geri çekilmişti 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —