Diyarbakır'ı ziyaret eden turist sayısı 1 milyonu geçti

Diyarbakır

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, kenti ziyaret eden turist sayısının 1 miyonu geçtiğini açıkladı

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Bismil’de devam eden proje ve yatırımları inceledi.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Bismil ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi, devam eden proje ve yatırımları inceledi.

Kaymakam Engin Hakan Zengince tarafından karşılanan Vali Su, muhtarların katılımıyla gerçekleşen “Bismil İlçe Değerlendirme Toplantısı”na katıldı.

Bismil İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Vali Su, yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri anlattı, daha sonra muhtarların görüş ve önerileri dinledi.

Vali Su, başta kendi olmak üzere, kamu kurum müdürleri ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile 7/24 vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.

“Muhtarlar ildeki gözümüz kulağımız” diyen Vali Su, mahallelerde vatandaşların yaşadığı sorunları en iyi bilenlerin muhtarlar olduğunu belirtti.

“İlimizde şu anda huzur, güven, istikrar var”

Muhtarların mahallelerde yapılan kamu hizmetlerine sahip çıkmasını isteyen Vali Su, şunları kaydetti:

“Siz söyleyeceksiniz, biz yapacağız. İlimizde şu anda huzur, güven, istikrar var. Biz bunu sağlamak için 7/24 çalışıyoruz. Bunun devamı sizin elinizde, o yüzden huzuru bozacaklara fırsat vermeyelim. Bu yıl kenti ziyaret eden turist sayısı bir milyonu geçti. Turistler, huzur ortamından dolayı geliyor.” 



DİYARBAKIR 18.01.2023 15:07:00 0
Diyarbakır Batman yolunda kaza fecci kaza.. Çok sayıda yaralı var ! Diyarbakır Batman seferi yapan minibüs ile pikap çarpıştı, 1 çocuk olmak üzere 14 kişi yaralandı.
Van Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Rastak konserine valilik engeli Van Büyükşehir Belediyesi, Rastak Grubunun katılımıyla gerçekleştirilecekleri konsere Van Valiliği tarafından izin verilmediğini duyurdu.
Diyarbakır'da vatandaşın doktor çilesi ! Diyarbakır'ın, Sur ilçesine Bağlı Bağıvar Aile Sağlık Merkezinde dört doktorun olmasına rağmen, sadece bir doktor bulunuyor.
Emniyet Müdürlüğü, DİSKİ’nin hizmet binasını boşalttırdı Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü, DİSKİ’nin hizmet verdiği binayı kendilerine ait olduğu gerekçesiyle boşalttırdı.
UEFA Bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı UEFA, Avusturya maçında gol attıktan sonra Bozkurt işareti yapan Türk futbolcu Merih Demiral ile ilgili soruşturma başlattı.
Diyarbakır'da birçok ilçede işçi alınacak Diyarbakır valiliği bugün Toplum Yararına Programı (TYP) Kapsamında 21 personel alınacağını açıkladı. İşte Başvuru şartları ve tüm detaylar...
Mardin'de beton mikseri altında kalan işçi yaşamını yitirdi Artuklu'da şehir hastanesi inşaatında çalışan bir işçi, beton mikserinin altında kalarak yaşamını yitirdi.
Diyarbakır'da Belediyenin mühürlediği yere zorla girdiler: Hayati risk taşıyor Diyarbakır'da Belediyenin mühürlediği, hayati risk taşıyan yere zorla girdiler.