Tarih: 08.06.2024 23:56

Diyarbakır'da yarın kayyıma karşı yürüyüş düzenlenecek

Facebook Twitter Linked-in

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Hakkari Belediyesi’ne kayyım atanmasına ilişkin yarın Diyarbakı'da yürüyüş düzenleyecek. Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanları Çiğdem Kılıçgün Uçar ve Keskin Bayındır'ın katılımıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüşe katılım için bugün Diyarbakır merkez ve birçok ilçede çalışmalar yapıldı. Kayapınar, Bağlar ilçelerinde esnaf ve pazar ziyaretleriyle halk yarın yapılacak yürüyüşe davet edildi.

Sur ilçesinde de DEM Parti Diyarbakır Milletvekilleri Adalet Kaya, Ceylan Akça, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Eşbaşkanı Sultan Yaray, DEM Parti Diyarbakır İl Eşbaşkanı Pınar Sakık Tekin, DEM Parti il ve ilçe yöneticileri yarın yapılacak yürüyüşe esnafları davet etti. Melik Ahmet Mahallesinde başlayan yürüyüş, Hazreti Süleyman Cami caddesi esnaf ziyaretlerinin ardından Şeyh Said Meydanı'nda son buldu. Y

Sur’un Çarıklı ve Bağıvar mahallelerinde DEM Partili belediye meclis üyeleri, ziyaretler yaparak, kayyım politikasına karşı halkı yarın saat 19.00'da yapılacak yürüyüşe davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —