Diyarbakır'da silahlı kavga..2 yaralı !

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir fırında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir fırında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.Elde edilen bilgilere göre, Bağlar ilçesinde bulunan bir fırında, henüz kimliği belirsiz bir kişi, fırın çalışanı N.T. ve müşteri H.K.'ya silahla ateş etti. Şans eseri kurşunlar, N.T. ve H.K.'nın ayaklarına isabet etti ve hafif şekilde yaralanmalarına sebep oldu. Olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri de olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. 



Anahtar Kelimeler: Diyarbakır' silahlı kavga.. yaralı !
DİYARBAKIR 18.10.2023 09:50:00 0
Bağlar Belediyesi’nin kayyımı için tutuklama kararı Bağlar kayyımı Hüseyin Beyoğlu ile ilgili, bugün görülen ikinci duruşmada, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
Hakkını isteyen Urfalı işçiye işkence ! Yevmiyesini istediği işyerinin sahipleri tarafından alıkonulan Urfalı Vedat Kurt, dişleri sökülerek, elektrikli işkenceye maruz kaldı.
2024 YKS sonuçları açıklandı ÖSYM, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenen YKS sonuçlarını açıkladı.
Diyarbakır'da milyonluk vurgun ! Diyarbakır’da sahte evrak ve kamera kayıtları milyonluk vurgun yapıldığı ortaya çıktı. 165 merkezdeki büyük yolsuzlukla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı 10 müfettiş görevlendirdi.
Diyarbakır'da engelli vatandaşlar için büyük adım ! Diyarbakır'da engelli bireylerin yaşadığı sorunların tartışıldığı panelde konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak, "Engelli Daire Başkanlığı" kuracaklarını söyledi.
Diyarbakır'da hayvanları 'öldürme' yasa teklifine tepki Diyarbakır Hayvanları Koruma Derneği, hayvanları "öldürmeyi" öngören yasa tasarısının geri çekilmesini istedi.
Vanlı Amcan, Diyarbakır'da ki çocukların çağrısına kulak verdi Van’da Vanlı Amcan olarak bilinen sosyal medya hesabı yıllardır ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyalarına devam ediyor.Bu kez Diyarbakır'da ki çocukları sevindirdi.
Dünyanın en iyi 100 üniversitesi listesinde Türkiye yok Dünyanın en iyi 100 üniversitesi listesinde Türkiye’den herhangi bir üniversite yer almadı.