Diyarbakır'da korkunç cinayet !

Diyarbakır

Elazığ'da görev yapan polis memuru Veysel Egin (35), izinli olarak kente dönerek ailesiyle bir başka ailenin arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken pompalı tüfekle vuruldu.

Elazığ'da görev yapan polis memuru Veysel Egin (35), izinli olarak kente dönerek ailesiyle bir başka ailenin arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken pompalı tüfekle vuruldu.Egin hayatını kaybederken, olayı gerçekleştirdiği belirlenen 16 yaşındaki şüpheli ise gözaltına alındı.

Elazığ'da görevli olan Veysel Egin, 3 günlük izin alarak memleketi Diyarbakır'ın Hani ilçesine geldi. Sabah saatlerinde ailesiyle bir başka ailenin kavga ettiğini gören Egin, tarafları ayırmaya çalıştı. Ancak iddiaya göre karşı taraftan bir kişi olan K.D., pompalı tüfekle ateş ederek Egin'i yaraladı.Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Egin, ilk müdahalenin ardından Hani İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak durumu çok ağırdı ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Egin hayatını kaybetti.Eğin'in cansız bedeni otopsi için adli tıpa götürülürken, olayı gerçekleştirdiği belirlenen K.D. ise gözaltına alındı.

Polis memuru Veysel Egin'in evli ve 1 çocuk babası olduğu biliniyor. Cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından kırsal Kuyular Mahallesi'nde defnedilecek 



Anahtar Kelimeler: Diyarbakır' korkunç cinayet !
GÜNDEM 3.09.2023 14:59:00 0