Diyarbakır'da hasta ve sağlık çalışanları yemekten zehirlendi

Diyarbakır

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çok sayıda hasta, refakatçi ve sağlık çalışanı, dün yedikleri öğlen yemeğinden dolayı zehirlendi.

Dicle Üniversite Tıp Fakültesi’nde dün verilen öğlen yemeğinden ötürü çok sayıda hasta, refakatçi ve sağlık çalışanı zehirlendi. Avşarlar Yemekçilik tarafından dağıtılan 2 bin kişilik yemeği yiyenler, mide rahatsızlığı yaşadı. Zehirlenen sağlık çalışanlarının, hastaların ve refakatçilerinin tedavileri devam ediyor. 

Acil bölümünde mide rahatsızlığı nedeniyle an itibariyle yoğunluk yaşanıyor. 



DİYARBAKIR 18.07.2024 14:44:00 0
Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı Diyarbakır'da kaybolduktan sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne dair histopatoloji raporu tamamlandı.
Diyarbakır'da sağlık çalışanına şiddet ! Kayapınar'da çapraz tütün denetimi gerçekleştiren sağlık teknikeri şiddete maruz kaldı.
Diyarbakır'da başhekim istifa etti Kovid-19 pandemisinde Diyarbakır halkının “kobay” olarak kullanıldığı iddialarıyla gündeme gelen Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi istifa etti.
Amedspor saha tadilatının bitirilmemesi yargıya taşınacak Amedspor, saha tadilatı taahhüdünü yerine getirmeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
Narin Güran soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı Narin Güran soruşturmasında gözaltına alınan Hediye Güran tutuklandı.
TOBB Başkanı Hisarciklioğlu’ndan Ahmet Kaval’a ödül AKKA Group Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi iş insanı Ahmet Kaval, TOBB Başkanından önemli bir ödül aldı.
Baran Güran baroya ‘hukuki destek’ talebiyle başvurdu Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, Narin Güran’ın şüpheli olmayan tek ağabeyi Baran Güran’ın baroya hukuki destek talebiyle başvurduğunu duyurdu.
Kayapınar'da Zarokistan açıldı Kayapınar ilçesinde çok dilli atölyelerin düzenleneceği Zarokistan'ın açılışı yapıldı.