Diyarbakır'da çocukları taşıyan minibüs kanala uçtu !

Diyarbakır

Diyarbakır'da rehabilitasyon öğrencilerini taşıyan minibüs Silvan kara yolunda takla attı.

Sürücüsü kontrolünden çıkan minibüs, Silvan Bulvarı'nda takla atarak kanala uçtu. 

Diyarbakır - Silvan kara yolunda gerçekleşen bu korkunç kazada, rehabilitasyon öğrencilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 4’ü çocuk toplam 9 kişi yaralandı. Minibüs sürücüsü M.A'nın kontrolünden çıkmasıyla yaşanan bu faciada yaralanan 4’ü çocuk 5 kişi, ilk yardım sonrası hastanelere sevk edildi.

Trafik polisi ekipleri yolda trafiği kontrol altına alırken, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı



DİYARBAKIR 12.03.2024 10:35:00 0
Memur ve emekli zam oranı kesinleşti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve memur emeklileri ile sözleşmeli personele yapılacak zam oranına ilişkin genelgeyi imzaladı.
Diyarbakır Kent Konseyi 8 yıl sonra ilk kez toplandı Kayyım sürecinde işletilmeyen Diyarbakır Kent Konseyi’nin 29’uncu Olağan Toplantısı için bir araya gelerek Yürütme Kurulu ve eşbaşkanlarını seçti.
Diyarbakır'da katledilen Hilal Kar’ın kardeşleri : Fail bir an önce bulunsun Hilal Kar’ı katleden Mehmet Demirhan’ın 14 gündür yakalanmamasına tepki gösteren kardeşleri, yeğenlerinin sağlığı ve güvenliği için endişe ediyor.
Diyarbakır'da Dengbêj Evine 3 ayda 70 bin ziyaretçi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Dengbêj Evini son üç ayda 70 bin kişi ziyaret etti.
Diyarbakır'da Eş Başkan Bucak: Bütünlüklü bir imar planı oluşturmak istiyoruz Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, 2025-2029 Stratejik Planının hazırlanması amacıyla başlattığı “Odak Grup” toplantıları Kültür ve Kongre Merkezinde devam ediyor.
Diyarbakır – Lice Karayolunda Silahlı Saldırı: 3’ü Ağır 6 Yaralı Diyarbakır - Lice karayolunda seyir halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 3'ü ağır 6 kişi yaralandı.
Diyarbakır'da başhekime silahlı saldırı ! Çınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halim Güler, otomobiliyle Diyarbakır'a döndüğü sırada motosikletle yaklaşan iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.
Elazığ - Diyarbakır yolunda 2 kişinin cenazesi bulundu Elazığ - Diyarbakır yolunda bir araçta 2 kişinin cenazesi bulundu.