Diyarbakır Valisi Diyarbakır Stadyumu için konuştu

Diyarbakır Valisi Diyarbakır Stadyumu için konuştu

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Amedspor’un bu sezon Diyarbakır Stadyumu’nda yaşadığı saha sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Amedspor’un bu sezon Diyarbakır Stadyumu’nda yaşadığı saha sorunlarıyla ilgili açıklamalarda  bulundu.Vali, çözüm çalışmalarının devam ettiğini ve gelecek sezon için hibrit  çim ekiminin yapılacağını belirtti.

Diyarbakır’da, basın mensupları ile bir araya gelen Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Amedspor’un maçlarını oynadığı Diyarbakır Stadyumu’nun  zemininde yaşanan sorunları ele aldı.

Yağmurun ardından çimler kalktığı için Amedspor’un kendi stadyumunda oynaması gereken maçları farklı stadyumlarda oynamak zorunda kaldığını belirten Vali Zorluoğlu, konuyla ilgili bakanlık yetkililerinden bilgi aldıklarını ve sorunun milli maç arasında çözüleceğini söyledi.

Zorluoğlu şöyle devam etti :

“Geçen sezon sonunda yeni olan Diyarbakır Stadyumunun zemini yenilenmiş ancak ilk maçta görüldü ki hava şartlarının da etkisiyle yeni çimler kalktı ve Amedspor evinde oynaması gereken maçları dışarıda oynamak zorunda kaldı. Bu sorunun ardından uzman ekipler çağrılarak, stadyum zemininin yeniden tadilata alındığını belirten Zorluoğlu,” 27 Ekim’deki maçını artık Diyarbakır Stadyumunda rahat bir şekilde düzgün bir zeminde oynayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Vali Zorluoğlu, ayrıca gelecek sezon Diyarbakır Stadyumu’nda hibrit  çim ekiminin yapılacağını müjdeledi.

 



Anahtar Kelimeler: diyarbakır valisi'nden amedspor'a jest !
AMEDSPOR 11.10.2024 13:04:00 0
Narin soruşturmasında 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet istemi Narin Güran cinayetine ilişkin tamamlanan iddianamede, amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi.
Cigerxwîn 40'ıncı yıl dönümünde anıldı Cigerxwîn, ölümünün 40'ıncı yıl dönümünde belediye ve Kürt dil kurumlarının düzenlediği etkinlikle anıldı.
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Son dakika… Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü iddia edildi
Diyarbakır'da arazi kavgası : Ölü ve yaralılar var ! Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Veysel C. (41) hayatını kaybetti, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
Muş'ta sokak ortasında şiddet, tehdit ve hakaret ! Muş'ta polislerin kimlik kontrolü sonrası alıkonulan 3 genç, saatlerce şiddet, tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını belirterek, barodan hukuki yardım talebinde bulundu.
Türkiye’nin en güvenilmez' kurumları: Siyasi partiler ve Diyanet Toplum Çalışmaları Enstitüsü’nün “Toplumsal eğilimler” saha araştırmasında, Diyanet ve siyasi partiler “Türkiye’de en güvenilmez iki kurum” olarak yer aldı.
Fadıl Şenyaşar cezaevinden çıktı Babası ve iki ağabeyinin katledildiği katliamdan 3 gün sonra tutuklanan Fadıl Şenyaşar, 6 yıl 4 ay sonra tahliye edildi.
Şenyaşar Ailesi Direnişi Kazandı : Sanıklara Tahliye Kararı Şenyaşar ailesine dönük saldırı davasında tüm sanıklar hakkında tahliye kararı verildi.