Tarih: 01.08.2022 06:38

Diyarbakır Mitingine çağrı

Facebook Twitter Linked-in

HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanları, 6 Ağustos’ta İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilecek “Çözüm Biz’de” mitingine katılım çağrısı yaparak, “Halklara ölümden başka bir şey getirmeyen savaşa karşı alanlardayız” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır İl Örgütü, “Çözüm Biz’de Savaşlara ve Sömürüye Hayır” şiarıyla 6 Ağustos’ta İstasyon Meydanı’nda gerçekleştireceği bölge mitingine ilişkin partinin Yenişehir İlçe Örgütü’nde basın toplantısı düzenledi. Açıklamaya, HDP Milletvekili İmam Taşçıer, Diyarbakır İl Eşbaşkanları Gülistan Atasoy ve Zeyat Ceylan ile partililer katıldı.

Mitingimiz sürece cevap olacak

Partililerin, milletvekillerin ve bileşen partilerin temsilcileriyle miting çalışmaları kapsamında köy köy, mahalle mahalle ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten HDP İl Eşbaşkanı Zeyat Ceylan, hafta boyunca 25 milletvekilinin katılımıyla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Mitinge yoğun katılım beklediklerini dile getiren Ceylan, “Mitingimiz sürece cevap olacaktır” dedi.

ÜÇÜNCÜ YOL İÇİN İSTASYON MEYDANI'NDAYIZ'

Siyasi soykırım operasyonlarının sonuç alamayacağını vurgulayan Atasoy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kimse bizi kendine mecbur ve muhtaç görmesin. Üçüncü Yol'un nasıl halkla buluştuğunu görmek isteyenler 6 Ağustos'ta bir kez daha İstasyon Meydanı'na baksın. Savaşa, tecride karşı yeni bir geleceği isteyen herkesi 'Çözüm Biz'de' demek için mitingimize davet ediyoruz.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —