'Diyarbakır'ın hizmetindeyiz '

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi başkanlığında 2022'de yapılacak olan projeler ve yatırımların ele alındığı değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi başkanlığında 2022'de yapılacak olan projeler ve yatırımların ele alındığı değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen programda 2022 yılında yapılacak olan projelerle ilgili yatırımlar değerlendirildi. 

Toplantıda, yol yapım çalışmalarından park ve bahçe yatırımlarına, kırsal hizmetlerden kadın aile hizmetlerine, gençlik çalışmalarından kültür ve sosyal hizmetler alanındaki tüm çalışmalar ele alındı.

Genel Sekreter Çiftçi, yaptığı açıklamada kente hizmet etmekten onur duyduklarını belirterek, 'Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılar, Daire Başkanları arkadaşlarımla bir araya gelerek yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Diyarbakır’ın hizmetindeyiz.” İfadelerini kullandı.

Toplantıya, Genel Sekreter Yardımcıları Ensari Erden, Veysel Kızılay, Bülent Civelek, Vedat Güngör ve daire başkanları katıldı.



DİYARBAKIR 3.06.2022 14:32:21 0
Elazığ - Diyarbakır yolunda 2 kişinin cenazesi bulundu Elazığ - Diyarbakır yolunda bir araçta 2 kişinin cenazesi bulundu.
Diyarbakır Havalimanı'nda merdiven arızası : 4 yaralı ! Diyarbakır Havalimanı'nda hacıları karşılamak için gelen vatandaşların kullandığı yürüyen merdiven arıza yaptı. Arıza nedeniyle oluşan izdihamda 4 kişi yaralandı.
Diyarbakır Batman yolunda kaza fecci kaza.. Çok sayıda yaralı var ! Diyarbakır Batman seferi yapan minibüs ile pikap çarpıştı, 1 çocuk olmak üzere 14 kişi yaralandı.
Van Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Rastak konserine valilik engeli Van Büyükşehir Belediyesi, Rastak Grubunun katılımıyla gerçekleştirilecekleri konsere Van Valiliği tarafından izin verilmediğini duyurdu.
Diyarbakır'da vatandaşın doktor çilesi ! Diyarbakır'ın, Sur ilçesine Bağlı Bağıvar Aile Sağlık Merkezinde dört doktorun olmasına rağmen, sadece bir doktor bulunuyor.
Emniyet Müdürlüğü, DİSKİ’nin hizmet binasını boşalttırdı Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü, DİSKİ’nin hizmet verdiği binayı kendilerine ait olduğu gerekçesiyle boşalttırdı.
UEFA Bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı UEFA, Avusturya maçında gol attıktan sonra Bozkurt işareti yapan Türk futbolcu Merih Demiral ile ilgili soruşturma başlattı.
Diyarbakır'da birçok ilçede işçi alınacak Diyarbakır valiliği bugün Toplum Yararına Programı (TYP) Kapsamında 21 personel alınacağını açıkladı. İşte Başvuru şartları ve tüm detaylar...