CHP Genel Başkanı Özgür Özel Diyarbakır'da..Kürtçe şarkılarla karşılandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Diyarbakır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Doğu turunun ilk durağı için Diyarbakır'a geldi. Özel burada Kürtçe şarkılarla karşılandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Doğu turunun ilk durağı için Diyarbakır'a geldi. Özel burada Kürtçe şarkılarla karşılandı.

Diyarbakır’a iniş yapan Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partiler tarafından Kürtçe şarkılarla karşılandı.

CHP Genel Başkanı Özel, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari, Van’ı kapsayan Doğu ve Güneydoğu ziyaretinin ilk durağı Diyarbakır'a geldi.

Özel, yarın Diyarbakır’da kadın sivil toplum kuruluşları ile kahvaltıda bir araya gelecek. Ardından Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesinde esnaf ziyareti, fabrika işçileriyle öğle yemeği, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, CHP İl Başkanlığı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ziyareti ve Kent Konseyi Toplantısı’na katılacak
 



SİYASET 23.10.2024 02:13:00 0
Ersun Yanal Amedspor taraftarlarıyla tartıştı.. Amedspor Yöneticisinden Taraftara Sert Tavır ! Sonuçlara tepki gösteren Amedspor taraftarları ile teknik direktör Ersun Yanal ve yönetici Faysal Tosun arasında tartışma çıktı.
Chp lideri Özgür Özel yarın Diyarbakır'a geliyor.. İşte Diyarbakır programı.. ! CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır programı belli oldu
Devlet Bahçeli'nin bahsettiği 'umut hakkı' nedir? Devlet Bahçeli, grup toplantısında Abdullah Öcalan'ın "umut hakkı"nı gündeme getirdi. Söz konusu hak, AİHM’in verdiği ihlal kararına rağmen 10 yıldır uygulanmıyor.
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Tecrit kalksın, Sayın Öcalan konuşsun Gelin bakalım, yapmak istedikleri Çelik Kubbe'nin altında toplum nasıl açlık, sefalet ve şiddet içinde yaşıyor?"
Devlet Bahçeli, PKK lideri Öcalan'ı Meclis'te konuşma yapmaya çağırdı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Abdullah Öcalan için tarihi çağrı geldi.
Ağabey Enes Güran'ın telefon görüşmeleri incelendi: 'Narin diş fırçamı kullandı bir şey çıkar mı? Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili iddianamede yeni ve çarpıcı detaylar ortaya çıktı.
Diyarbakır'da Hasenan Aşireti liderinden barış çağrısı Diyarbakır’daki Hasenan Aşireti Derneği Başkanı ve barış elçisi Hasan Arslan, “artık geleceğimizi savaş ve göz yaşı değil, barış ve kardeşlik yazmalıdır” diyerek barış çağrısında bulundu
Narin soruşturmasında 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet istemi Narin Güran cinayetine ilişkin tamamlanan iddianamede, amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi.