BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI “KURBAN, PAYLAŞMAK VE DAYANIŞMAKTIR.”

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI “KURBAN, PAYLAŞMAK VE DAYANIŞMAKTIR.”

Kurban Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kurbanın paylaşmak ve dayanışmak olduğuna dikkat çekerek bu bayramda bu iki güzel duygunun pekişmesi temennisinde bulundu.

 Vatandaşların bayramını tebrik eden Beyoğlu,”Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirerek ne kadar güçlü ve necip bir millet olduğumuzu bu bayramda bir kez daha gösterelim” dedi.

“Belediye Olarak Her Konuda Vatandaşlarımızın Yanındayız” 

Kurban Bayramı'nın manevi duyguların yanı sıra dayanışma ruhunu da  geliştirdiğine vurgu yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, islam dünyasının ve Türkiye’nin  her zamankinden çok daha fazla birlik ve beraberliğe, paylaşmaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kurban’ın paylaşmak ve dayanışmak anlamlarını içerdiğini, bunu bu bayramda fazlasıyla ortaya koymak gerektiğini belirten Beyoğlu,belediye olarak ilk günden beri sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı önceleyerek vatandaşlara her konuda destek olduklarını ifade etti.

Beyoğlu, vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirmesi için her türlü önlemin belediye tarafından alındığını da açıkladı.

“Dayanışma Ruhumuzun Pekişmesini Diliyorum”

 Kesilecek kurbanlarla bir yandan dini vecibeler yerine getirilirken, diğer yandan  ihtiyaç sahiplerine destek olunarak güzel bir sosyal dayanışma örneği sergileneceğini anlatan Beyoğlu,”Birlik ve beraberliğimizi karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’nı idrak edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kurban,yüce rabbimizin emrini yerine getirmektir.Diğer yönüyle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize kol kanat gerip onların dualarını  almaktır. Özü itibarıyla kardeşlik bağlarımızı güçlendirmektir. İnşallah millet olarak ruhuna ve özüne uygun bir bayram yaşayacağız. Bu vesile ile dünyanın her yerindeki Müslüman kardeşlerimizin,ülkemizin, Diyarbakır'ımızın ve Bağlar halkımızın bayramını en hasbi duygularımla tebrik ediyorum."dedi



DİYARBAKIR 27.06.2023 10:00:00 0
Memur ve emekli zam oranı kesinleşti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve memur emeklileri ile sözleşmeli personele yapılacak zam oranına ilişkin genelgeyi imzaladı.
Diyarbakır Kent Konseyi 8 yıl sonra ilk kez toplandı Kayyım sürecinde işletilmeyen Diyarbakır Kent Konseyi’nin 29’uncu Olağan Toplantısı için bir araya gelerek Yürütme Kurulu ve eşbaşkanlarını seçti.
Diyarbakır'da katledilen Hilal Kar’ın kardeşleri : Fail bir an önce bulunsun Hilal Kar’ı katleden Mehmet Demirhan’ın 14 gündür yakalanmamasına tepki gösteren kardeşleri, yeğenlerinin sağlığı ve güvenliği için endişe ediyor.
Diyarbakır'da Dengbêj Evine 3 ayda 70 bin ziyaretçi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Dengbêj Evini son üç ayda 70 bin kişi ziyaret etti.
Diyarbakır'da Eş Başkan Bucak: Bütünlüklü bir imar planı oluşturmak istiyoruz Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, 2025-2029 Stratejik Planının hazırlanması amacıyla başlattığı “Odak Grup” toplantıları Kültür ve Kongre Merkezinde devam ediyor.
Diyarbakır – Lice Karayolunda Silahlı Saldırı: 3’ü Ağır 6 Yaralı Diyarbakır - Lice karayolunda seyir halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 3'ü ağır 6 kişi yaralandı.
Diyarbakır'da başhekime silahlı saldırı ! Çınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halim Güler, otomobiliyle Diyarbakır'a döndüğü sırada motosikletle yaklaşan iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.
Elazığ - Diyarbakır yolunda 2 kişinin cenazesi bulundu Elazığ - Diyarbakır yolunda bir araçta 2 kişinin cenazesi bulundu.