Ankara'da patlama ! Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi !

Ankara

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerinden alevler yükselirken, bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası olay yerinden alevler yükseldi.

Bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Patlamayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Elmadağ Kaymakamı Alper Tanrısever, kaza yapan bir TIR'da yangın çıktığını ve patlamalar meydana geldiğini duyurdu.

Tanrısever, "Elmadağ ilçemizde boş bir şekilde seyir halinde olan bir tırın kaza yapması sonucu tır alev almış ve tırın lastikleri ve diğer aksamında patlamalar meydana gelmiştir. Sadece yüksek ses çıkaran bu patlamalar sonucu ilçemizde herhangi bir hasar olmamıştır. Ölü veya yaralı yoktur" dedi. 



GÜNDEM 27.07.2023 00:00:00 0
2024 YKS sonuçları açıklandı ÖSYM, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenen YKS sonuçlarını açıkladı.
Diyarbakır'da milyonluk vurgun ! Diyarbakır’da sahte evrak ve kamera kayıtları milyonluk vurgun yapıldığı ortaya çıktı. 165 merkezdeki büyük yolsuzlukla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı 10 müfettiş görevlendirdi.
Diyarbakır'da engelli vatandaşlar için büyük adım ! Diyarbakır'da engelli bireylerin yaşadığı sorunların tartışıldığı panelde konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak, "Engelli Daire Başkanlığı" kuracaklarını söyledi.
Diyarbakır'da hayvanları 'öldürme' yasa teklifine tepki Diyarbakır Hayvanları Koruma Derneği, hayvanları "öldürmeyi" öngören yasa tasarısının geri çekilmesini istedi.
Vanlı Amcan, Diyarbakır'da ki çocukların çağrısına kulak verdi Van’da Vanlı Amcan olarak bilinen sosyal medya hesabı yıllardır ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyalarına devam ediyor.Bu kez Diyarbakır'da ki çocukları sevindirdi.
Dünyanın en iyi 100 üniversitesi listesinde Türkiye yok Dünyanın en iyi 100 üniversitesi listesinde Türkiye’den herhangi bir üniversite yer almadı.
Silvan Belediye Eşbaşkanı Kadri Esen : Diyarbakır Orman Müdürlüğü memurunu yangın çıkartırken yakaladık ! DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı Kadri Esen, Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü memuru M.S.'yi yangın çıkartırken belediye personellerince yakalandığını öne sürdü.
Türkan Elçi'den Diyarbakır'daki kafe saldırılarına ilişkin açıklama Türkan Elçi'den Diyarbakır'daki saldırılara ilişkin açıklama: Seküler yaşam tarzına karşı tehdit ve şiddet artıyor