Tarih: 27.11.2023 23:01

Ankara - Diyarbakır uçağında korku dolu dakikalar !

Facebook Twitter Linked-in

Dün gece Ankara- Diyarbakır seferini yapan Anadolu Jet uçağı yoğun fırtına dolayısıyla Elazığ’a acil iniş yaptı. Uçaktaki panik ve bağırışlar saniye saniye kaydedildi.

Ankara - Diyarbakır seferi yapan uçakta o korku dolu dakikalara şahit olan yolcu o anları yirmibirtv'ye anlattı.Uçağın 6 defa Diyarbakır'a inmeye çalıştığını söyleyen yolcu "2 dakikaya yakın zıplaya zıplaya gittik, herkes artık düşmeyi bekledi" dedi.

ÖNCE RÖTAR YAPTI SONRA 6 DEFA DİYARBAKIR'A İNMEYE ÇALIŞTI

Uçağın bir anda bir bulutun içine girdiğini ifade eden yolcu, zıplaya zıplaya artık düşmeyi beklediklerini söyledi.

Önce rötar yaptı, sonra Diyarbakır ‘da 6 kez falan inmeye çalıştı. Sonra kimsenin anlamadığı bir anons yaptı pilot. Biz nereye gittiğimizi ve ineceğimizi bile bilmiyorduk. Bir anda inmek için bir bulutun içine daldı , sanki kamikaze yaptı. 2 dakikaya yakın zıplaya zıplaya gittik herkes artık düşmeyi bekledi.

KORKUNÇTU ! SAATLERCE BEKLETTİLER

Öyle ani bir akıma girdi ki bir anda camlar buz tuttu, kanat uyarı ışıklarını açtı ve bizim fikrimizce yakıtı bitmek üzereyken zorunlu bunu göze aldı pilot. İner inmez yakıt aldı. Bu uçak yakıtı yok diye inmek için uğraştı yoksa Ankara’ya dönmeliydi. Teknik arıza olduğunu da söylediler ve saatlerce otobüs beklettiler, sabah 4 te Diyarbakır a vardık. Korkunçtu. Ne Diyarbakır da ne de Elazığ da inecek bir hava yoktu, buluttan bir şey gözükmüyordu. Ankara’ya yakıtı bitmek üzere olduğundan geri dönmedi. Yani ya yakıt bitecekti ya bizi indirecekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —