Bugün, 8 Temmuz 2024 Pazartesi
Amedspor

Amedspor'dan İnegöl'e can simidi oyun !

Play-Off oynamayı garantileyen Amedspor, rahat tavırlarla oynadığı İnegölspor maçını kaybederek komşu takım Batman Petrol'un ateş hattına girmesine neden oldu.

Amedspor kendi evinde karşılaştığı İnegölspor'a beklenmedik şekilde mağlup olarak herkesi şaşırttı.Play-Off oynamayı büyük ölçüde garantileyen Amedspor kümede kalma mücadelesi veren İnegölsporla karşılaştı.Düşme potasını yakından ilgilendiren maçı İnegölspor attığı 2 gol ile kazandı.Vasat oyunun dışına çıkamayan Amedspor evinde İnegölspor'a kaybederek komşu takım Batman Petrolspor'un küme düşme hattına girmesine neden oldu.Amedsporlu futbolcuların sahada sergilediği futbol ise Batman taraftarlarınca "can simidi" olarak değerlendirildi.

Kamuoyunda büyük tepki toplayan Amedspor yönetimi ve futbolcular mağlubiyet sonrası ağır eleştirilerin hedefi oldu.Amedspor İnegölspor karşılaşması öncesi Amedspor S.K başkanı Selahattin Yıldırım'ın İnegöl yönetimini Diyarbakır'da misafir etmesi taraftarın aklını bulandırarak  birçok soruyu beraberinde getirdi.

Komşu kent Batman halkı ve Batman Petrolspor taraftarı sosyal medya üzerinden "Amedspor'dan İnegöl'e jest, Petrolspor'a tokat" yorumları yapıldı.Sahada ki oynanan vasat oyun, hem Amedspor taraftarını hem de komşu kent Batman halkı ve taraftarını üzdü.Gelinen bu noktada bölge futbolunda şok etkisi yaratan bu sonuç, sosyal medyada tepki toplarken Amedspor yönetimi sessizliğini koruyor.

Amedspor taraftar gruplarından Amedspor Direniş Grubu, sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.Yapılan açıklama da Batman ile Diyarbakır halkı ve taraftarların kardeşliğine dikkat çekilerek "Taraftarlardan özür dileriz" mesajı paylaşıldı.

KARDEŞLERİMİZİN( BATMAN) BAŞINI DA ÖNE EĞDİNİZ.

"Bugün oynanan Amedspor - inegölspor maçı öncesinde yaptığımız çağrıda bu maçın hem Amedspor Halkı için hem de Batma halkı için önem arz ettiğini belirtmek üzeri çağrı yapmıştık. Nitekim bugün ki paylaşımımızda da sevdamızı yalnız bırakmayalım diye taraftarlarımızı tribüne destek olmaya çağırdık. Dün ve bugün sokak sokak gezip taraftar toplamaya çalışan üyelerimize teşekkür ederken, Taraftarlarımızdan şu hususta özür dileriz sizi tribüne zorla da olsa "O RUHSUZ TAKIMI İZLEMEM, MÜCADELE ETMEYEN İNSANLAR İÇİN GELİP DESTEK VERMEM" dediğiniz de size karşı biz mücadele edip getirttirme gayretinede bulunduk.Nitekim sadece bizim başımızı öne eğmediniz KARDEŞLERİMİZİN( BATMAN) BAŞINI DA ÖNE EĞDİNİZ.Bize inananları yarı yolda bıraktınız. Biz Amed çocuğuyuz bizim çok kardeşimiz olmaz olursa da nitekim Batman halkı olduğu gibi bizim kardeşimizdir. Öyle de kalacaktır. Bizi 7 yıl sonra gittiğimiz ilk deplasmanda destek oldular. Bize yer verdiler kendi evimizde yasaklı olmasına rağmen tribün açtılar"

Amedspor yönetimine seslenen Direniş Grubu, ilk devre de Amedspor'un deplasmanda İnegöl ile karşılaştığı maçta maruz kaldığı hakaret ve küfürler hatırlatılarak yönetime sorular soruldu.

O TATLI MASASINDA NE KONUŞULDU?

 “İlk devrede ki İnegöl-AMEDSPOR maçında bize hakaretler edilmedi mi? İlk devrede ki maçta yine yabancı maddeler atılmadı mı? İlk maçta neredeyse tribünler sahaya inmeyecek miydi? Nitekim geçen haftalar da oynanan İnegöl- BATMAN PETROLSPOR maçında da aynıları yaşanmadı mı? Yabancı maddeler, hakaretler, küfürler.BUNLARI NEDEN Mİ ANLATTIK? Burdan YÖNETİME Soruyoruz: Bunları size yapan inegöl taraftarı değil midir? Siz bunları görmediniz mi orda değil miydiniz? NEDEN DÜN AKŞAM inegöl yönetimine yemek, TATLI yedirildi? O TATLI MASASINDA NE KONUŞULDU? Siz gittiğinizde İnegöl'e siz yönetim olarak böyle ağırlandınız mı ki ağırlıyorsunuz? BU TAKIMIN RUHU BU TAKIMIN MÜCADELESİ NERDE? BU TAKIM ZORLA PLAY-OFF OYNAYACAKSA TÜM TAKIM VE YÖNETİM ÇEKİP GİTSİN”

Direniş Grubunun yaptığı açıklamanın tamamı ;

Bugün oynanan Amedspor - inegölspor maçı öncesinde yaptığımız çağrıda bu maçın hem Amedspor Halkı için hem de Batma halkı için önem arz ettiğini belirtmek üzeri çağrı yapmıştık. Nitekim bugün ki paylaşımımızda da sevdamızı yalnız bırakmayalım diye taraftarlarımızı tribüne destek olmaya çağırdık. Dün ve bugün sokak sokak gezip taraftar toplamaya çalışan üyelerimize teşekkür ederken, Taraftarlarımızdan şu hususta özür dileriz sizi tribüne zorla da olsa O RUHSUZ TAKIMI İZLEMEM, MÜCADELE ETMEYEN İNSANLAR İÇİN GELİP DESTEK VERMEM dediğiniz de size karşı biz mücadele edip getirttirme gayretinede bulunduk.Nitekim sadece bizim başımızı öne eğmediniz KARDEŞLERİMİZİN( BATMAN) BAŞINI DA ÖNE EĞDİNİZ.Bize inanları yarı yolda bıraktımız. Biz Amed çocuğuyuz bizim çok kardeşimiz olmaz olursa da nitekim Batman halkı olduğu gibi bizim kardeşimizdir. Öyle de kalacaktır. Bizi 7 yıl sonra gittiğimiz ilk deplasmanda destek oldular. Bize yer verdiler kendi evimizde yasaklı olmasına rağmen tribün açtılar.İlk devrede ki İnegöl-AMEDSPOR maçında bize hakaretler edilmedi mi? İlk devrede ki maçta yine yabancı maddeler atılmadı mı? İlk maçta neredeyse tribünler sahaya inmeyecek miydi? Nitekim geçen haftalar da oynanan İnegöl- BATMAN PETROLSPOR maçında da aynıları yaşanmadı mı? Yabancı maddeler, hakaretler, küfürler.BUNLARI NEDEN Mİ ANLATTIK? Burdan YÖNETİME Soruyoruz: Bunları size yapan inegöl taraftarı değil midir? Siz bunları görmediniz mi orda değil miydiniz? NEDEN DÜN AKŞAM inegöl yönetimine yemek, TATLI yedirildi? O TATLI MASASINDA NE KONUŞULDU? Siz gittiğinizde İnegöl'e siz yönetim olarak böyle ağırlandınız mı ki ağırlıyorsunuz? BU TAKIMIN RUHU BU TAKIMIN MÜCADELESİ NERDE? BU TAKIM ZORLA PLAY-OFF OYNAYACAKSA TÜM TAKIM VE YÖNETİM ÇEKİP GİTSİN. BİZ GENÇLER İLE ÇIKARIZ VE BİLİRİZ Kİ ONLAR MÜCADELE EDER RUH ORTAYA KOYAR. VE YİNE BİLİRİZ Kİ NE BİZİM NE DE KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ ÖNE EĞMEZLER. VE BELİRTMEKTE FAYDA VAR BATMAN HALKINDAN ÖZÜR DİLERİZ.BİZ TRİBÜNDE RUHUMUZU KOYDUK sahada ruhunu koyan olmadı. Biz yazarken utandık, Siz yaparken utanmadınız.BELKİ OKURKEN UTANIRSINIZ..

 


AMEDSPOR 30.04.2023 10:39:00 0

Ve Adama Traorê artık Amedspor'lu !

Amedspor'da klüp çalışanları 6 aydır maaş alamıyor

Amedspor Batuhan ile sözleşme yeniledi

Eski Amedsporlu yönetici Vanspor yönetimde.. Vanspor’un Yeni Yönetiminde Tanıdık Bir İsim ?

Amedspor’da yeni yönetimi belli oldu

Amedspor Ersun Yanal’ı duyurdu

37.8°

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 38 33 2 3 66 102
2.Fenerbahçe 38 31 1 6 68 99
3.Trabzonspor 38 21 13 4 19 67
4.İstanbul Başakşehir 38 18 13 7 14 61
5.Kasımpaşa 38 16 14 8 -3 56
6.Beşiktaş 38 16 14 8 5 56
7.Sivasspor 38 14 12 12 -7 54
8.Alanyaspor 38 12 10 16 3 52
9.Rizespor 38 14 16 8 -10 50
10.Antalyaspor 38 12 13 13 -5 49
11.Gazişehir Gaziantep 38 12 18 8 -7 44
12.Adana Demirspor 38 10 14 14 -7 44
13.Samsunspor 38 11 17 10 -10 43
14.Kayserispor 38 11 15 12 -13 42
15.Hatayspor 38 9 15 14 -7 41
16.Konyaspor 38 9 15 14 -13 41
17.Ankaragücü 38 8 14 16 -6 40
18.Fatih Karagümrük 38 10 18 10 -3 40
19.Pendikspor 38 9 19 10 -31 37
20.İstanbulspor 38 4 27 7 -53 16