Tarih: 01.06.2023 08:24

Amedspor'da Alaeddinoğlu takımdan ayrıldı

Facebook Twitter Linked-in

Teknik Direktör Bülent Akan’dan sonra deneyimli futbolcu Mehmet Alaeddinoğlu ile yollar ayrıldı.

Şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ortaya koyduğu kötü futbolla hedeften uzaklaşan TFF 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Amedspor geçtiğimiz hafta sonu Play Off 1. tur ilk maçında 24 Erzincanspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Bu yenilginin ardından taraftar Amedspor yönetimini istifaya davet etmişti.

Bu yenilginin ardından taraftar Amedspor yönetimini istifaya davet etmişti

Beklenmedik yenilginin ardından Amedspor’da yaprak dökümü başlamıştı.Teknik Direktör Bülent Akan’dan sonra deneyimli futbolcu Mehmet Alaeddinoğlu ile yollar ayrıldı.Edinilen bilgiye göre yaprak dökümünün devam edileceği belirtiliyor.

Takımdam ayrılan Alaeddinoğlu veda mesajında şu ifadeleri kullanıldı ;

''Bu şehirde tarifsiz duygular yaşadım, buraya tekrar döndüğümde sarılarak hasret gidereceğim çok insan biriktirmişim... ailemle çocuğumla mutlulukla yaşadığım koskaca 2 yıl, sayısız gol sevinçleri, birbirinden güzel hiç unutulmayacak anılar, güzel dostluklar… Bana eşlik eden saygı ve sevgilerini esirgemeyen taraftarlarımıza çok teşekür ederim. Herşey çok, ama çok güzeldi. İyi ki yolumuz kesişmiş güzel Diyarbakır; naif, saygılı ve misafirperver insanlarımıza ‘24‘ numaradan saygılar.''

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —