Amedspor'a yönelik sözleriyle tepki çeken komutan Diyarbakırlı çıktı!

Amedspor

Amedspor-Afyonspor maçı öncesi provakatif açıklamada bulunan Afyon İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel Diyarbakırlı çıktı.

Amedspor-Afyonspor maçı öncesi provakatif açıklamada bulunan Afyon İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel Diyarbakırlı çıktı.

Kırgel’in maç öncesi konuşmasında şu sözleri sarfetti "Gönlümüz sizlerle, sizin işiniz futbol oynamak. Siz de onu çok iyi yapıyorsunuz. Geriye kalanı bize bırakın. Gerçekten Afyonumuz’un kazanmaya ihtiyacı var. Hele Hele Mersin’de yaşadığımız terör eyleminden sonra gönlümden geçeni söylüyorum: 5-0. Eze eze yenersiniz, buradan göndeririz. Ama başkanımızın dediği gibi gaza gelmeye gerek yok. Siz futbolunuzu oynayın. Dediğim gibi diğer şeyler bize ait. Allah yardımcınız olsun”

ALBAY YILMAZ KIRGEL KİMDİR?

Jandarma Albay Yılmaz KIRGEL 10 Şubat 1972 tarihinde Diyarbakır’da doğmuştur. İlkokul öğrenimini İzmir’de, Ortaokul öğrenimini Isparta’da tamamladıktan sonra 1986 yılında Bursa Işıklar Askeri Lisesini kazanmıştır. 1990 yılında Askeri Lise öğrenimini müteakip Ankara Kara Harp Okulu’na girmiş ve 1994 yılında Jandarma Teğmen rütbesi ile mezun olmuştur.

İçişleri Bakanı oluru ile Afyonkarahisar İl Jandarma Komutan Vekili olarak görevlendirilmiş olup Cumhurbaşkanlığının 2021/423 sayılı Kararnamesi ile Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı olarak atanmıştır. Jandarma Albay Yılmaz KIRGEL evli ve 2 çocuk babasıdır.



GÜNDEM 2.10.2022 07:56:00 0