Amedspor'a PFDK'dan ceza !

Amedspor

PFDK, Kastamonuspor maçında yaşanan olaylara ilişkin Amedspor’a para ve hak mahrumiyeti cezası verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kastamonuspor maçında taraftarların çıkardığı saha olayları nedeniyle Amedspor’a para, yönetici Salih Pervane’ye de hak mahrumiyeti cezası verdi.

Kurulun açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, 03.12.2023 tarihinde oynanan Amed Sportif Faaliyetler- GMG  Kastamonuspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 42.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, anons sisteminin ev sahibi takımı destekleyici şekilde kullanılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına,aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübü görevlisi Salih Pervane’nin, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

 



Anahtar Kelimeler: Amedspor' ' !
AMEDSPOR 8.12.2023 15:55:00 0
Diyarbakır'da şehir içi Yolcu Minibüsü Yayalara Çarptı : 1 ölü, 1 yaralı ! Diyarbakır'da şehiriçi yolcu minibüsü 2 kişiye çarptı.Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.
EMEKLİLER YILINDA, EMEKLİLER HAFTASINDA EMEKLİLER Emekli Aylıklarının Alım Gücü Her Geçen Gün Azalıyor…
Muğla'da Kürt işçilere saldırı ! Mardinli 4 tarım işçisi yaklaşık 25-30 kişilik ırkçı bir grubun saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden yaralanan işçilere saldıranlar hakkında işlem yapılmadığı öğrenildi.
Diyarbakır'da kadınlar için JINKART geliyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi herhangi bir geliri olmayan kadınların sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla belediye otobüslerinde JINKART dönemi başlatıyor.
Diyarbakır’da ‘600 milyonluk vurgun’ iddiası: Şirketten ‘evlatlıktan ret’ açıklaması Diyarbakır’da, bir otomotiv firmasının, bölgedeki 300’e yakın oto galericiden satın aldığı araçların 600 milyon lira tutan ödemesi karşılığı verdiği çekin karşılıksız çıktığı iddia edildi
Diyarbakır'da ücretsiz yaz okulları başlıyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 7-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar için 8 branşta ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Okulları başlıyor.
VİDEO - Diyarbakır'da Gece Yarısı Yangın ! Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Eski Siverek Caddesinde anız yangını çıktı.Kısa sürede geniş bir alana yayılan yangın söndürülmeye çalışılıyor
Faruk Dinç : Hem vatandaşı hemde çiftçiyi büyük külfet altına sokacak ! HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) duyurduğu elektrik zamlarına sert tepki gösterdi.