Tarih: 25.05.2023 23:24

Amedspor kötü futbolu Play-Off'ta da devam ettirdi !

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig Beyaz Grup play-off birinci turunda iki müsabaka yapıldı. Tek maç eleme usulüne göre  Amed Sportif Faaliyetler ile Anagold 24Erzincanspor karşı karşıya geldi.

Konuk ettiği Ankaraspor'u 4-2 yenen Esenler Erokspor ile deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'i 1-0 mağlup eden Anagold 24Erzincanspor, bir üst tura adını yazdırdı. İki takım, üst turda birbirine rakip oldu. İlk yarıda istediği oyunu sergileyemeyen Amedspor, ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyamayarak mağlup olmaktan kaçamadı. Maçın ikinci yarısında 24Erzincanspor oyuncusu Yasin Dülger 83. Dakikada fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi. Bu sonuçla birlikte Amedspor play-off 1. tur ilk maçında yenildi.Maç sonucuyla birlikte Amedspor, 1.Lig’e  çıkmayı başaramadı.

Taraftardan yönetim istifa sesleri 

Takımını şampiyonluğu kaçırmasından sonra Play-Off'ta da hayal kırıklığı yaşayarak 1.Lig hedefini bir başka bahara bırakmasına sert tepki gösteren taraftarlar, hakem Ümit Öztürk'ün bitiş düdüğünden sonra yönetimi istifaya davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —