Tarih: 30.06.2022 12:25

Amedspor Taraftarından Yönetime 'Sefa Narin' Tepkisi !

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal medya hesaplarından duyurulan Amedspor'un 'Sefa Narin' transferine taraftarlardan tepkiler devam ediyor.

 

2. Lig de mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor yeni sezon öncesi transfer harekatını sürdürüyor.Son olarak dün akşam saatlerinde Amedspor kulübü sosyal medya hesabından 'Takımımız Sefa Narin ile anlaşmaya varılmış olup önümüzdeki günlerde imza töreni düzenlenecektir ' paylaşımı ile Sefa Narin transferinin gerçekleşeceğini açıkladı.

 

Amedspor'un Sefa Narin ile anlaşmasının ardından oyuncunun sosyal medya paylaşımları gündeme geldi. Taraftarlar yapılan ırkçı paylaşımlardan ötürü transferin gerçekleşmesini istemiyor.

 

Amedspor'un yaptığı transferi eleştiren @kpolesar adlı kullanıcı 'Bu topçuyu neden transfer ediyor Amedspor? Amedspor kabuk mu değiştiriyor? İmaj mı tazeliyor? nedir bu hadise biri izah etsin de anlayalım? ' diyerek tepkisini gösterdi.

 

Bu yıl kombine almayı düşündüğünü ifade eden @ALİFUADAZAD isimli taraftar şu satırlara yer verdi : 'Şampiyonluk hayalleri kuruyordum. Tescilli faşistleri alan bir Amedspor'un tek bir maçına bile gitmem.Taraftarın tepkise yol verecek tavır ve eylemlerden hızlıca vazgeçilmeli kulüp taraftarı ile vardır 'UNUTULMASIN' dünde, bugün de yarında.Kimseyi kandırmaya çalışma başkan.Ya o gelmesin ya siz gidin' 

 

Transefere tepki gösteren taraftarlardan @essi2121 isimli bir diğer taraftar 'Başkan çok eleştiri var bu konuda Sefa narini istrmiyorlar sizde tekrar gözden geçirin iyi bir topçu olabilir sürekli formayı giydiği malum ama istenmiyorsa yarın maçlarda kötü olur tekrar gözden geçirin saygılar serkeftın' diyerek transferin tekrardan gözden geçirilmesini istedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —