Tarih: 01.07.2022 02:24

Amedspor Taraftarı Başkan'a geri adım attırdı

Facebook Twitter Linked-in

2. Lig de mücadele eden Amedspor kulübü Sefa Narin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

 

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü başkanı Selahattin Yıldırım sosyal medya paylaşımları nedeniyle Amedspor taraftarlarından büyük tepki toplayan Sefa Narin transferindeki gelişmeleri ile ilgili açıklama yaptı.

 Yıldırım, “Sefa Narin transferi ile ilgili bir ön protokol yapmıştık. Kendisini önümüzdeki günlerde Diyarbakır’a davet edip, geri kalan meseleleri halledip sözleşme imzalamayı düşünüyorduk. Ancak gelinen süreçte transferi ile ilgili bazı pürüzler var bazı anlaşamadığımız noktalar var kendisi ve menajeriyle. Bu nedenle Sefa Narin transferinden vazgeçtik. Sefa Narin transferi olmayacak” diye konuştu.

Başkan Selahattin Yıldırım Geri adım attı.

Amedspor Kulübü Başkanı Selahattin Yıldırım, Sefa Narin transferine ilk tepkiler için “Amedspor’a gelen her sporcu her hoca ya da kim olursa olsun bizim çizgimizi bilerek ve benimseyerek gelir. Dün de böyledi bugün de böyle yarın da böyle olacak” açıklamasını yapmıştı.Fakat Amedspor taraftarlarından tepkiler çığ gibi büyüdü.Gelen tepkiler üzerine teknik direktör Ahmet Yıldırım ile görüşen başkan geri adım attı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —