Tarih: 24.07.2023 18:32

Amed Radyo'nun kabloları çalındı !

Facebook Twitter Linked-in

Amed Radyo Genel Yayın Yönetmeni Ferat Mehmetoğlu, radyoda yaşanan hırsızlığa dair Diyarbakır Valiliği önünde açıklama yaptı.

 Mehmetoğlu, yaşadığı sorunu dile getirmek için valilikten randevu istediğini ancak kendisine randevu verilmediğini belirtti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Diyarbakır Valisi’nin radyo ve televizyon sahiplerinin yaşadığı mağduriyetlere dair çalışma yapacağını söylediğini hatırlatan Mehmetoğlu, “Ancak Ocak aynıdan şuana kadar herhangi bir çalışma yapılmadı” dedi .

YAYIN YAPAMIYORUZ

  Yaklaşık 15-20 gündür bazı radyo ve televizyonların kablolarının çalındığını belirten Mehmetoğlu,  "Kulelere çıkılıyor, kulelerden kabinelere kadar uzanan kablolar kesiliyor. Bu kesimler nedeniyle radyo ve televizyonlarımızda yayınlarımız aksamış oluyor. Dün akşam saatlerinde Amed Radyo’nun yine kule ve kabine arasındaki yaklaşık 35 metre olan kablosu kesildi. Şehrin mülki sorumlu kişileri, ilgili yerel belediyeler Talaytepe’de bir ıslahat çalışması yapmalı. Çünkü hırsızlık, fuhuş ve tiryakiliğin her türlü durumu orada yaşanıyor ve bu da bizleri mağdur ediyor. Bu hırsızlıklarla her seferinde 60-70 bin TL bazen 100 bin TL değerinde cihazlarımız çalınıyor. Şu anda Amed Radyo TV olarak yaşanan son olaydan sonra şehrimize yayın sağlayamıyoruz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —