Mardin'de araç tarandı : 4 ölü, 1 yaralı

 Mardin

Mardin İpekyolu’nda Irak plakalı bir araç seyir halinde iken uzun namlulu silahlarla tarandı.Araçta bulunan 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti.

Mardin'de İpekyolu’nda seyir halindeki Irak plakalı bir araç gece saat 00.30 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Edinilen bilgilere göre İpekyolu üzerinde seyir halinde olan araç Nusaybin ve Kızıltepe ilçeleri arasındaki Durakbaşı mevkiinde kimliği belirsiz kişiler tarafından tarandı.Araçta bulunanlardan Hındreen Abdullah Salih (39), Waheda Haedar Jasim (63) ve Abdullah Saleh Mustafa (69) olay yerinde hayatını kaybederken, Chiman Shaheen Khalid (75) ve Ahmed Jalaladeen İbrahim (45) ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Chiman Shaheen Khalid yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kimliği belirsiz kişiler ise, olay yerinden araçla uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile Jandarma sevk edildi. Sağlık ekipleri hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna, yaralılar da hastaneye kaldırıldı.  

 



Anahtar Kelimeler: Mardin' tarandı yaralı
GÜNDEM 19.01.2023 10:03:00 0